Wij zoeken:  collega voor tuinonderhoud  & gemotiveerde ploegverantwoordelijke

3D Tuinontwerp

Tuinontwerp is een creatief proces

Een tuinontwerp is het resultaat van verschillende factoren: uw specifieke wensen, de uitstraling van het woon- of bedrijfspand, de technische mogelijkheden, onze kennis en creatieve inbreng.

Alles begint bij een goed gesprek, een grondig uitgewerkt tuinplan en een gedetailleerde offerte.
Na een eerste contact maken wij bij voorkeur een afspraak bij u thuis.
Zeer belangrijk zijn uw wensen en de sfeer die u nastreeft. Ook de vorm van het gebouw, het interieur en de omgeving bepalen mee voor het eindresultaat. Wij houden rekening met de conditie van de grond, de bestaande beplanting, de inrichting van de aanpalende percelen, de stand van de zon...
Aan de hand van al deze factoren wordt een eerste schets opgemaakt.

Wanneer de eerste schets klaar is, nodigen wij u uit bij ons op de zaak. In onze presentatieruimte worden de voorgestelde planten en materialen bekeken en beoordeeld

Wanneer de nodige keuzes gemaakt zijn, wordt de basisschets uitgewerkt en een eerste prijsraming gemaakt. Na overleg wordt het definitief presentatieplan uitgetekend op computer en een beplantingsplan met beplantingslijst worden eraan toegevoegd.

Het presentatie- en beplantingsplan zijn vergezeld van een gedetailleerde prijsofferte. De kosten van tuinontwerp en tuinaanleg worden bepaald door uw budget, de oppervlakte en de ligging van het perceel en niet te vergeten uw wensen. 

Ook bieden wij u 3D ontwerpen, deze zijn zeer realistisch en geven u een perfect beeld hoe u Tuin er zal uitzien. Zelfs de tuin verlichting kunnen wij er op zetten en eventueel aantonen welk effect deze geven .

Wij staan garant voor kwaliteit en werken enkel met het beste materiaal en met sterke en gezonde planten. Zo heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw tuin.

Ook op zoek naar een nieuwe tuin of tuininspiratie?

Ontdek onze realisaties Contacteer ons