Wij zoeken:  collega voor tuinonderhoud  & gemotiveerde ploegverantwoordelijke

Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarkedal

Woont u in Maarkedal en bent u op zoek naar een tuinaannemer?
Uw tuin is het "puntje op de i" van uw woning. Niet geheel onlogisch, aangezien het de plek is waar u gezellig met uw familie en vrienden vertoeft bij heerlijk zonnige dagen. Een tuin verdient daarom de nodige aandacht. Opteer dus voor een professioneel tuinaannemer, die weet van aanpakken op het gebied van zowel tuinontwerp, tuinaanleg, als het onderhoud van uw tuin in Maarkedal.

Tuinen De Vos bij Maarkedal biedt het totaalpakket voor uw tuin

Bij Tuinen De Vos bij Maarkedal bent u aan het goede adres voor uw tuin. Bent u op zoek naar een uniek, tijdloos ontwerp voor uw tuin? Wij staat aan de basis van het tuinontwerp van uw dromen, ongeacht uw stijl en vereisten.
Houdt u van een landelijke tuin, of bent u vooral liefhebber van een hedendaags tuinontwerp? Heeft u veel ruimte voor uw tuin, of gaat het om een kleinere stadstuin? Tuinen De Vos bij Maarkedal gaat geen enkele uitdaging uit de weg en verwezenlijkt, in samenspraak met uw wensen en verwachtingen, alle ideeën.

Wij bieden een totaaloplossing voor tuinaanleg, waarbij we niet alleen instaan voor de beplanting van uw tuin, maar ook kunnen zorgen voor de aanleg van uw terras, oprit, (zwem)vijver, tuinhuis, tuinverlichting, afsluitingen, poorten... Hierbij streven we steeds naar een harmonie tussen uw wensen, omgeving en de technische mogelijkheden.

Ook voor het verdere onderhoud van uw tuin is Tuinen De Vos bij Maarkedal de ideale partner. Of u nu sporadisch of op geregelde basis tuinonderhoud wenst, hulp zoekt bij het snoeien of scheren van uw haag, een boom wil laten vellen... alles is mogelijk. 

Tuinaanleg tot in de puntjes verzorgd

Tuinen De Vos bij Maarkedal staat garant voor een tuinaanleg die tot in de puntjes verzorgd wordt. Zo kan u steeds rekenen op het gewenste resultaat, en de tuin van uw dromen. 

Expertise en ervaring aan een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding

Tuinen De Vos bij Maarkedal is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich met motivatie en enthousiasme werpt op het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin. Een uitgebreid eigen machinepark zorgt bovendien voor een snelle en professionele uitvoering. Wij behandelen elke tuin met respect en liefde voor de natuur. 

Naast ons totaalpakket, biedt Tuinen De Vos in Maarkedal u ook een uitstekende klantenservice met de nodige portie flexibiliteit en professionaliteit. Een hoge kwaliteit van afwerking, een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding en een uitstekende en correcte communicatie dragen wij hoog in het vaandel. Wij maken geen loze beloftes en komen onze afspraken na. 

Breng uw droomtuin tot leven!

Wenst u meer informatie over het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw tuin? Heeft u een tuinontwerp in gedachten en wil u zien hoe dit verwezenlijkt kan worden? Of misschien zoekt u nog dat snuifje creatieve inbreng om uw tuin naar een hoger niveau te tillen?

Neem dan nu contact op met Tuinen De Vos bij Maarkedal, of bel ons op het nummer 0475/93 60 02. Wij laten uw droomtuin tot leven komen. 

Ook op zoek naar een nieuwe tuin of tuininspiratie?

Ontdek onze realisaties Contacteer ons