Tuinontwerp

Een tuinontwerp is een creatief proces.

Het is een resultaat van verschillende factoren: uw specifieke wensen, de uitstraling van het woon- of bedrijfspand, de technische mogelijkheden, onze kennis en onze creatieve inbreng.
Alles begint bij een goed gesprek, een grondig uitgewerkt tuinplan en een gedetailleerde offerte.
Na een eerste contact maken wij bij voorkeur, een afspraak bij u thuis.
Zeer belangrijk zijn uw wensen en de sfeer die u nastreeft. Ook de vorm van het gebouw, het interieur en de omgeving bepalen mee voor het eindresultaat. Wij houden rekening met de conditie van de grond, de bestaande beplanting, de inrichting van de aanpalende percelen, de stand van de zon, ... Nu wordt een eerste schets opgemaakt.Wanneer de eerste schets klaar is, nodigen wij u bij ons op de zaak uit. In onze presentatieruimte worden de voorgestelde planten en materialen bekeken en beoordeeld.

De nodige keuzes zijn gemaakt, de basisschets wordt uitgewerkt en een eerste prijsraming gemaakt. Na overleg wordt het definitief presentatieplan uitgetekend op computer en een beplantingsplan met beplantingslijst wordt eraan toegevoegd.

Het presentatie- en beplantingsplan zijn vergezeld van een gedetailleerde prijsofferte. De kosten van tuinontwerp en tuinaanleg worden bepaald door uw budget, de oppervlakte en de ligging van het perceel en niet te vergeten uw wensen.

Ook bieden wij detailplannen aan zoals een onderhoudsboekje van uw tuin en een beplantingsboek van de planten die in je tuin staan.

Wij staan garant voor kwaliteit en werken enkel met het beste materiaal en met sterke en gezonde planten. Zo heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw tuin.